

## FRANCO-BRITISH BUSINESS CONFERENCE 2025

Organised by







## PROGRAMME 2025

FRANCO-BRITISH BUSINESS CONFERENCE 2025

| Time          | Duration | Торіс   | Format         | Format Speaker  |
|---------------|----------|---|----------------|---|
| 8:30 - 9:15   | 45 mins  | Guests' arrival + Breakfast   |                |   |
| 9:15 - 9:20   | 5 mins   | Welcome by French Chamber   | Speech         | • Emmanuelle Bury-Lucas<br>President of the French Chamber  |
| 9:20 - 9:25   | 5 mins   | Welcome by Societe Generale   | Speech         | • Thierry d'Argent<br>CEO, SG London Branch   Group Chief<br>Country Officer, UK & Ireland  |
| 9:25 - 10:00  | 35 mins  | Keynote Speeches  | Keynote        | <ul> <li>Baroness Gustafsson of Chesterton CBE<br/>Minister of State (Minister for Investment)</li> <li>French Government Official</li> </ul> |
| 10:00 - 10:45 | 45 mins  | <i>In-Conversation with</i> Jacques Pommeraud,<br>Chairman and CEO, Inetum Group<br>How Franco-British businesses can navigate the<br>evolving UK-EU relationship and capitalise on<br>emerging trade opportunities | Interviewed by | • <b>Peter Vanham</b><br>Editorial Director, Fortune  |
| 10:45 - 11:00 | 15 mins  | Coffee Break  |                |   |



## PROGRAMME 2025

FRANCO-BRITISH BUSINESS CONFERENCE 2025

| Time          | Duration | Торіс                                    | Format           | Format Speaker  |
|---------------|----------|--|------------------|---|
| 11:00 - 12:00 | 60 mins  | * Defence & Economic Security            | Panel Discussion | <ul> <li>Oriel Petry (Moderator)</li> <li>Julien Lalanne de Saint-Quentin (Panellist)</li> <li>Keith Muir (Panellist)</li> <li>Phil Siveter (Panellist)</li> <li>Calvin Bailey (Panellist)</li> </ul>                               |
| 11:00 - 12:00 | 60 mins  | * Energy & Climate Transition            | Panel Discussion | <ul> <li>Amanda Wolthuizen (Moderator)</li> <li>Allan Baker (Panellist)</li> <li>Florence Verzelen (Panellist)</li> <li>Gregory Lebourg (Panellist)</li> <li>Piers Foster (Panellist)</li> <li>Tanguy Robert (Panellist)</li> </ul> |
| 11:00 - 12:00 | 60 mins  | * Technology, AI & Digital Collaboration | Panel Discussion | <ul> <li>Jeremy Kahn (Moderator)</li> <li>Dr Benjamin Guedj (Panellist)</li> <li>Diane Mullenex (Panellist)</li> <li>Imran Shafi (Panellist)</li> <li>Wiem Gharbi (Panellist)</li> </ul>  |
| 12:00 - 12:15 | 15 mins  | Coffee Break                             |                  |   |
| 12:15 - 12:30 | 15 mins  | Closing Remarks                          | Speech           | <ul><li>Chamber Representative</li><li>Government Official</li></ul>  |
| 12:30 - 13:30 | 60 mins  | Networking Lunch                         |                  |   |

The program timings are currently being updated and are subject to change \*One panel to choose