PROGRAMME

Time	Duration	Topic	Format	Format Speaker
8:30 – 9:30	60 mins	Guests' arrival + Breakfast		
9:30 - 9:40	10 mins	Welcome by CCFGB	Keynote/Plenary	Chamber President
9:40 – 9:45	5 mins	Welcome by Societe Generale	Keynote/Plenary	Thierry d'Argent
9:45 – 10:00	15 mins	Keynote Speech	Keynote/Plenary	French Ambassador/British Ambassador/SoS/ Governmental official
10:00 – 10:45	45 mins	In-Conversation with: How Franco-British businesses can navigate the evolving UK-EU relationship and capitalise on emerging trade opportunities.	Interview/Plenary	Journalist interviews CEO of large French business interests in the UK

Time	Duration	Topic	Format	Format Speaker
10:45 – 11:00	15 mins	Coffee Break		
11:00 – 12:00	60 mins	Defence & Economic Security (one session to choose)	Panel Discussion	Defence industry leaders, UK MoD and French DGA representatives, and supply chains experts
11:00 – 12:00	60 mins	Energy & Climate Transition (one session to choose)	Panel Discussion	Energy companies, UK and French policymakers, leading energy executives and climate finance experts
11:00 – 12:00	60 mins	Technology, Al and Digital Collaboration (one session to choose)	Panel Discussion	Tech industry leaders, AI policymakers, corporate innovation heads from France and the UK, and academic experts on AI regulation
12:00 – 12:15	15 mins	Coffee Break		
12:15 – 12:30	15 mins	Closing Remarks	Plenary	Chamber President
12:30 – 13:30	60 mins	Free Lunch		